til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2018

Utstillingsåpning: Levende lokaler! Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Arrangør
Design og Arkitektur Norge (DOGA)
Dag
Tirsdag 14/8 2018 16:00 - 16:30
Arrangementstype
Samtale
Tema
Innovasjon , Partipolitikk
Språk
Norsk
Sted
Det Urbane Grendehuset - Munkehaugen
Stedsbeskrivelse:
Lilandgården, Torvgaten 10
 


Om arrangementet

Utstillingen Levende lokaler! Fra sentrumsdød til sentrumsglød åpner. Vi bygger opp til debatten «Hva er handelens rolle i framtidens sentrum» med kulturelt innslag, og glimt og glød fra prosjektet. DOGA, Arendal, Lærdal og Tromsø forteller om hvorfor og hvordan Levende lokaler og byutvikling kan brukes som virkemiddel innenfor flere politikkområder.

 

Om prosjektet og utstillingen:

Sammen med NIBR og pilotkommunene Arendal, Lærdal og Tromsø har DOGA utforsket nye metoder for å fylle sentrum og gråpapirkledde vinduer med nytt liv. To år etter er målet oppnådd; alle de tomme lokalene fylt. Prosjektet har imidlertid ikke bare vekket liv i tomme lokaler, men også i mennesker, ideer og investeringslyst. Det har gitt impulser til by- og stedsutvikling i videre forstand, og ringvirkningene kan spores både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Med utstillingen «Levende lokaler! Fra sentrumsdød til sentrumsglød», ønsker vi å gi inspirasjon og verktøy til å gjøre det samme.

Utstillingen er åpen og vi er tilstede under hele Arendalsuka!

 

Få også med deg:

 

Arrangementet er en del av re.form- arkitektur former fremtiden. Et samlet arkitektur-Norge viser hvordan design og arkitektur bidrar til omstilling. Vi kaller det reform på ordentlig! Møt oss i Arkitekturgata (Torvgaten) under Arendalsuka.

Medvirkende
  • Siri Holmboe Høibo, Seniorrådgiver, DOGA
Kontaktperson
Siri Holmboe Høibo, DOGA, 93481537, shh@doga.no
Universell utforming
Servering
Ja
Sidevisninger
1490