til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2018

Levende lokaler! Fra sentrumsdød til sentrumsglød. Spesialomvisning arbeids- og inkluderingspolitikk

Arrangør
Design og arkitektur Norge (DOGA)
Dag
Onsdag 15/8 2018 16:00 - 17:00
Arrangementstype
Samtale
Tema
Arbeid , Inkludering
Språk
Norsk
Sted
Det Urbane Grendehuset - Munkehaugen
 


Om arrangementet

Spesialomvisning: Levende lokaler og arbeids- og inkluderingspolitikk

Hvordan kan et stedsutviklingsprosjekt som Levende lokaler bidra til å nå mål om arbeid og inkludering? Vi inviterer til en spesialomvisning i utstillingen Levende lokaler! Fra sentrumsdød til sentrumsglød. Her vil du få høre om prosjektet nasjonalt, med spesielt fokus på hvordan Arendal har jobbet med Levende lokaler som et verktøy for arbeid og inkludering- og omvendt. I etterkant vil det være rom for spørsmål, diskusjon og debatt med de frammøtte.

 

Om prosjektet og utstillingen:

Sammen med NIBR og pilotkommunene Arendal, Lærdal og Tromsø har DOGA utforsket nye metoder for å fylle sentrum og gråpapirkledde vinduer med nytt liv. To år etter er målet oppnådd; alle de tomme lokalene fylt. Prosjektet har imidlertid ikke bare vekket liv i tomme lokaler, men også i mennesker, ideer og investeringslyst. Det har gitt impulser til by- og stedsutvikling i videre forstand, og ringvirkningene kan spores både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Med utstillingen «Levende lokaler! Fra sentrumsdød til sentrumsglød», ønsker vi å gi inspirasjon og verktøy til å gjøre det samme.

Utstillingen er åpen og vi er tilstede under hele Arendalsuka!

 

Få også med deg:

 

Arrangementet er en del av re.form- arkitektur former fremtiden. Et samlet arkitektur-Norge viser hvordan design og arkitektur bidrar til omstilling. Vi kaller det reform på ordentlig! Møt oss i Arkitekturgata (Torvgaten) under Arendalsuka.

Medvirkende
  • Siri Holmboe Høibo, Seniorrådgiver, DOGA
Kontaktperson
Siri Holmboe Høibo, DOGA, 93481537, shh@doga.no
Universell utforming
Servering
Nei
Sidevisninger
2078