til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2022.

Fremtidens matsystemer: Kan vi spise planeten frisk?​

Arrangør
Deloitte
Dag
Onsdag 17/8 2022 10:00 - 11:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
Kirkebakken 5
Stedsbeskrivelse:
Deloitte-teltet
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

Verden trenger miljø-narrativ som er drevet av muligheter, ikke frykt eller skam. ​

Norge har de rette forutsetningene og regelverket for å vise verden hvordan vi kan restaurere miljø, og samtidig skape penger.​

Gjennom å koble sammen ledere og innovatører på tvers av bransjer og sektorer – inkludert energi, sjømat og regulering – kan vi forløse et stort innovasjonspotensiale, lokalt og globalt.

Medvirkende
  • Daniel Sunde Hansen, Center for the Edge Lead, Norway, PhD Candidate, Deloitte AS
  • Ivar Kvangardsnes, COO, Urchinomics
  • Javad Mushtaq, Deputy Managing Director & Director of Development, Eat
  • Kimberly Mathisen, CEO, HUB Ocean
  • Tom O. Kleppestø, Daglig leder, Ocean Industry Forum Oslofjord
  • Anders Magnus Løken, Avdelingsleder for klima- og bærekraftsteamet, Deloitte AS
Kontaktperson
Marianne Solli Løken, Deloitte, 95703935
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Nei
Sidevisninger
926