til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2018

Kun sammen kan vi forebygge ensomhet og utenforskap!

Arrangør
Friskus AS
Dag
Torsdag 16/8 2018 11:45 - 13:15
Arrangementstype
Seminar
Tema
Digitalisering , Innovasjon
Språk
Norsk
Sted
Det Urbane Grendehuset - Munkehaugen
Stedsbeskrivelse:
1
 


Om arrangementet

Her får du muligheten til å høre noen av de mest innovative kommunene i landet på digitalisering, frivillighet og samfunnsdeltakelse!

Program for seminaret: 

 

  • Sigrid Nedkvitne, Friskus AS: Filmfremvisning. Friskus - et digitaliseringsprosjekt som handler mest om mennesker. Følelsen av mestring og mening skal bli til allemannseie, og da er det ikke nok å sette strøm på papir!
  • Linda Book Dalsgård og Alette Hilton Knudsen, Bergen Kommune: Hvilke muligheter åpner Friskus-møteplassen opp for, og hvordan kan bruk av ytre insentiv stimulere til økt deltakelse?
  • Margrethe Daae-Qvale, Oslo kommune: Hvordan mobilisere innbyggerne til frivillig innsats – og hvilken rolle skal kommunen egentlig ha? Bydel Alna bruker Friskus i sitt arbeid med å knytte bydelens tjenester, frivilligheten og innbyggerne tettere sammen.
  • Karete Johansen, Aktiv på dagtid Agder: Når teknologi bygger med murer og muliggjør samarbeid på tvers, kan vi komme raskere i mål!
  • Lisbeth Iversen, Med Hjerte for Arendal: Mobilisering for hje­rtevarme og inkluder­ing. Samskaping gjen­nom kobling av digit­ale løsninger, ressu­rser og sosiale akti­viteter og nettverk.

 

Velkommen! 

Medvirkende
  • Med Hjerte For Arendal, Med Hjerte For Arendal
Kontaktperson
Ingrid Hevrøy Rabben, Administrasjon- og prosjektleder, Friskus AS, 91880826, ingrid@friskus.com
Universell utforming
Servering
Nei
Sidevisninger
1401