I norsk skogindustri er det stor innovasjonsiver. Norske bedrifter jobber med å utnytte tømmerstokken til nyttige og lønnsomme produkter.
Hør hvordan Norske Skog Saugbrugs, Termowood, Splitkon og Hunton jobber med innovasjon. Hør professor Margareth Øverland fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet fortelle om forskningsprosjektet "Foods of Norway". Blir fôrmarkedet en ny bærebjelke for skogbruket?
Etter seminaret serveres smaksprøve av griser, som er fôret opp på norsk tømmer. "Foods of Norway" er et senter for forskningsbasert innovasjon som ble etablert i 2015. Senteret har som mål utvikle nye innovative bioraffineringsteknikker, der naturlige og bærekraftige ressurser som gras, skog og makroalger, kan bli fôringredienser av høy kvalitet for fisk og husdyr. Utviklingen av bærekraftige fôrråvarer kan bidra til vekst og økt verdiskaping.
Vi tilbyr en eksklusiv smaksprøve fra "grangrisene".