til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2023.


Marin forsøpling i nordområdene - Panelsamtale, pitche-stafett og fotokonkurranse

Arrangør
GRID-Arendal, Marfo, SALT
Dag
Onsdag 16/8 2023 16:00 - 18:00
Arrangementstype
Samtale
Tema
Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
Torvet 1B
Stedsbeskrivelse:
SALT: Torvet 1B. NB: Inngang fra Strandgt. 1
Antall plasser i lokalet
40
 


Om arrangementet

Det er ikke nytt for de fleste at marin forsøpling er et stort problem – også langt mot nord. Men hvor ille er det egentlig, og hvordan ser forsøplingen i nordområdene egentlig ut? Vi tar deg med på en reise til Arktis hvor du får et dypere innblikk i en av planetens store kriser.

Vi vil også se problemet fra nye perspektiver. Hvilke initiativer og problemer mangler for å løse denne krisen? Hvordan kan Norge bidra? Relevante aktører innen temaet stiller i paneldebatt. 

Pitche-stafett: Ferske ideer og spennende tiltak mot marin forsøpling

Det blir pitchestafett! Her får flinke folk tre minutter hver på å presentere nye ideer, prosjekter, problemstillinger, løsninger eller erfaringer om marin forsøpling. La oss lære av hverandre!

Har du eller din organisasjon en god idé? Meld din interesse til is@marfo.no: Send inn en kort beskrivelse og din kontaktinformasjon. 

Mat og mingling

Til slutt kommer en liten godbit: vi utlyser en nordtvendt fotokonkurranse med en veldig fin premie. Det vil også bli mulighet for å få seg en matbit og mingle med andre som er interessert i miljø, plast og marin forsøpling. Kanskje du treffer noen som er interessert i et samarbeid?

Kontaktperson
Helene Svendsen, Prosjektleder, GRID-Arendal, 90032904, helene.svendsen@grida.no
Universell utforming
Nei
Servering
Ja
Sidevisninger
514