Dette var et arrangement i 2023.
Skal vi nå FN's mål om halvert matsvinn innen 2030 må bransjen samarbeide. Men hvordan? Orkla Foods Norge inviterer til seminariet "Gjennom samarbeid skal vi halvere matsvinn innen 2030" for å diskutere nettopp dette.
Problematikken rundt matsvinn er et av vår tids største klimautfordringer. Det er godt dokumentert i både nasjonale og internasjonale strategier at det å kutte matsvinn ikke bare er lønnsomt, men også et av de mest effektive klima og miljøtiltakene vi kan gjøre - både for oss som enkeltpersoner, for matbransjen og samfunnet ellers.
I vårt avlange land jobbes det godt med å kutte matsvinn - og matsvinnet går ned, men for lite og alt for sakte! I dette seminariet har vi invitert noen av de fremste i bransjen på temaet for å diskutere hvordan vi best skal jobbe for å redusere matsvinnet - fordi vi vet at om vi skal lykkes, må vi samarbeide!
Programpunkter (programmet vil struktureres rundt de 10 prinsippene for å redusere matsvinn):