til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2023.


Hvordan skal vi bedre bekjempe økonomisk kriminalitet?

Arrangør
Skatteetaten, Sparebanken Sør
Dag
Onsdag 16/8 2023 17:00 - 18:00
Arrangementstype
Samtale
Tema
Økonomi , Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
Sparebanken Sør
Stedsbeskrivelse:
Kirkebakken 2
Antall plasser i lokalet
100
 


Om arrangementet

Hvordan arbeider Skatteetaten med å avdekke skatteunndragelser og annen økonomisk kriminalitet? Hvilke harde og myke virkemidler bruker vi? Får det store nok konsekvenser for de som unndrar skatt? 

Økonomisk kriminalitet er et omfattende samfunnsproblem. En analyse fra i fjor viser at den svarte økonomien alene koster samfunnet 80 milliarder kroner i året, herav 32 milliarder i tapte skatteinntekter. Men får økonomiske forbrytelser ofte nok konsekvenser for de kriminelle? Mens vi venter på den kommende stortingsmeldingen om økonomisk kriminalitet, tar vi debatten om hvordan vi bedre skal bekjempe disse lovbruddene. Skatteetaten vil også presentere kontrollarbeidet vårt og hvordan vi jobber med etterlevelse, risikoer og effektiv virkemiddelbruk.

Med blant andre skattedirektør Nina Schanke Funnemark, direktør for divisjon innsats i Skatteetaten, Odd Woxholt, skattekrimsjef Erik Nilsen i Skatteetaten, assisterende sjef for Økokrim Inge Svae-Grotli, leder for avsnitt for økonomi og miljøkriminalitet i Innlandet politidistrikt Richard Røed og LO-sekretær Trude Tinnlund.   

Arrangementet strømmes direkte 

https://vimeo.com/event/3621729

 

Kontaktperson
Erlend Fossbakken, Medierådgiver, Skatteetaten, 40243724, erlend.fossbakken@skatteetaten.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Ja
Sidevisninger
1404