til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2023.


Navigering gjennom den digitale bølgen: AI for smarte kommuner

Arrangør
Egde, Digin
Dag
Onsdag 16/8 2023 12:30 - 13:30
Arrangementstype
Samtale
Tema
Digitalisering
Språk
Norsk
Sted
S/S Solrik
Stedsbeskrivelse:
Rådhusbryggen
Antall plasser i lokalet
70
 


Om arrangementet

Bli med oss på S/S Solrik under Arendalsuka 2023 til en meningsfull samtale om hvordan ChatGPT og lignende AI-verktøy kan hjelpe Kommune-Norge med digitaliseringen. Dette arrangementet er dedikert til å bringe sammen kommunale ledere, representanter fra næringslivet og brukere i en dialog om bruk av AI i kommunal sektor.

 

På S/S Solrik vil du oppleve en atmosfære som fremmer refleksjon og erfaringsdeling, med deltakerne samlet for å lytte og engasjere seg i diskusjoner. Vi vil utforske konkrete eksempler om hvordan ChatGPT og AI-teknologi har blitt brukt i ulike kommunale kontekster for å forbedre tjenestene.

 

Gjennom en hyggelig prat på dekk, vil kommunale ledere dele sine perspektiver på hvordan AI-verktøy kan hjelpe til med å effektivisere arbeidsprosesser, forbedre beslutningsprosesser og tilby bedre tjenester til innbyggerne. Representanter fra næringslivet vil bidra med innsikt og kunnskap om de nyeste AI-teknologiene og hvordan de kan tilpasses kommunale behov.

 

Arrangementet tar sikte på å fremme en åpen og inkluderende samtale der brukere av kommunale tjenester også får muligheten til å dele sine synspunkter, utfordringer og forventninger knyttet til bruk av AI. Dette er en unik anledning til å lytte til ulike perspektiver og bidra til utviklingen av strategier for å utnytte AI-potensialet i Kommune-Norge.

 

Bli med oss på dette inspirerende arrangementet om bruk av ChatGPT og AI for digitalisering av Kommune-Norge. Sammen kan vi utforske mulighetene, adressere bekymringer og forme en fremtid hvor AI spiller en viktig rolle i å bygge smartere og mer effektive kommuner.

Medvirkende
  • Andreas Taraldsen, Senior Consultant, Egde
Kontaktperson
Emma Lunden, Produsent, Digin, 41552375
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
649