til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2023.


Er saken biff? Skal vi slutte å spise rødt kjøtt for å redde kloden, lommeboka og helsa?

Arrangør
Reitan Retail
Dag
Onsdag 16/8 2023 10:00 - 11:00
Arrangementstype
Foredrag
Tema
Mat , Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
Thommesengården
Stedsbeskrivelse:
Handelshuset, Kirkegaten 5, innerst i Pollen
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

Nye kostholdsråd vekker glede, forundring og ergrelse. I fagmiljøer er det en bred oppfatning at om vi følger kostholdsrådene så er det bra for lommeboka, det er bra for kroppen din og det er bra for helsa! Hvorfor er det da så himla vanskelig?

Blir den sunne handlekurven for dyr? Bryr ikke butikkene seg om helsa di? Og er det kanskje sånn at vi i Norge må spise mer kjøtt, fordi drøvtyggere er de eneste som kan gjøre om gress til menneskemat?

Ernæringsekspertise, tall og fakta presenteres og det blir en god debatt som iallfall gir sunn hjerneføde!

Medvirkende
  • Ingvill Måkestad Bovim, Klinisk ernæringsfysiolog, Reitan Retail
  • Emilie Våge, Bærekraftsansvarlig, REMA 1000
  • Ole Petter Hjelle, Lege og hjerneforsker, Universitetet i Sørøst-Norge
  • Mina Gerhardsen, Generalsekretær, Nasjonalforeningen for folkehelsen
  • Linda Granlund, Divisjonsdirektør Folkehelse, Helsedirektoratet
  • Kjell Rakkenes, Konserndirektør - Kommunikasjon, samfunnsansvar og bærekraft, Nortura
  • Hege Rognlien, Ordstyrer
Kontaktperson
Kårstein Eidem Løvaas, Myndighetskontakt, Reitan Retail, +4791378135, karstein.lovaas@reitanretail.no
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
1222