til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2023.


Hvordan er det å falle utenfor? ( LIVE podkast med ungdom, for ungdom).

Ungdom
Arrangør
Jungeltelegraf1 / Eteren AS, Kavlifondet
Dag
Fredag 18/8 2023 13:00 - 13:45
Arrangementstype
Podkast
Tema
Inkludering , Demokrati
Språk
Norsk
Sted
Torvscenen
 


Om arrangementet

Hvordan er det å gå fra toppkarakter til såkalt dropout-elev på videregående? Og hvorfor snakker vi så lite om psykiske lidelser? Gjesten vår Sofie Frøysaa (samfunnsdebattant, komiker og forfatter) deler sin historie og tar praten med programlederne våre som deler sine tanker og erfaringer fra videregående.

Hva kan du selv og de rundt deg gjøre hvis du sliter og er psykisk syk? Og hva kunne de som bestemmer og styrer i landet bidratt med? Det er skolestart og vi tar praten om ufrivillig skolefravær og tabubelagte psykiske lidelser.

I Jungeltelegraf1 snakker vi om alt fra hverdagslige ting til store spørsmål i et ungdomsperspektiv og temaene kan være både personlige og samfunnsaktuelle. Vi har over 70 podkast-episoder ute hvor vi blant annet snakker om ensomhet, stress og press, utenforskap, graffiti, situasjonen i Iran, prevensjon, rus, krig og flyktninger, demokrati og påvirkningskraft. 

Jungeltelegraf1 lages av ungdom, for ungdom og vi tar med våre egne erfaringer inn i studio og er nysgjerrige på dere vi snakker med. Å dele tanker og meninger skal være en positiv opplevelse, der du føler du blir hørt og møtt med respekt. Kom også innom vår drop in podkast for ungdom “Si det du mener!” på Torvet! 

Vi vil være unges stemme i samfunnet som løfter viktige temaer og utsatt ungdom, som gir trøst, normaliserer ulikhet og gir rom for nye perspektiver, meninger, muligheter og latter(!). Vi setter fokus på samfunnsutfordringer og endringer ungdom ønsker seg for fremtiden. 

Dette arrangementet krever påmelding på grunn av plassbegrensning til 100 personer innenfor inngjerdingen. Send koordinator Maria Moksness en e-post med antallet du melder på: maria.moksness@arendalsuka.no.

OBS: Det er god plass rundt inngjerdingen til mange flere - så ikke nøl med å ta turen til Torvet, selv om sitteplassene kan være opptatt.

Sjekk ut Jungeltelegraf1 på Spotify, instagram og tik tok. Vi gleder oss til å treffe deg med deg! 

Medvirkende: Sofie Frøysaa Jungeltelegraf1 programledere og innholdsprodusenter: Ari Bajgora, Nora Ingeborg Geiran Dingstad, Emeli Irgens-Sabetzadeh, Daniel Austad, Ragna Tunold, Kristian Straume Mørland, Dev Raj Mathur, Johanne Kollandsrud og Jonas Haidar. Mentorer: Mattias Ørn Alman-Kaas og Monika Forvik.

 

Medvirkende
  • Sofie Frøysaa, Samfunnsdebattant, komiker, forfatter og foredragsholder
Kontaktperson
Monika Forvik, Daglig leder, Jungeltelegraf1 / Eteren AS, 97793971, monika@eteren.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
545