til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2023.


Suksesshistorien om bevaringsverdige husdyrraser

Arrangør
Norsk institutt for bioøkonomi
Dag
Tirsdag 15/8 2023 18:30 - 20:00
Arrangementstype
Mingling
Tema
Forskning , Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
No9 CC Café
Antall plasser i lokalet
60
 


Om arrangementet

  • Boka Husdyra som ikke ville dø ut lanseres. 40 år med systematisk bevaringsarbeid har gitt resultater.
    Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag

  • Presentasjon av boka, Odd Vangen professor i husdyravl og genetikk ved NMBU og førsteredaktør av boka

  • Smaken av bærekraft - Ingve Berntsen, Fjordfebonden, finalist i kategorien «Årets kjøtt» til Det norske måltid 2022

    Enkel servering, blant annet kjøtt fra vestlandsk fjordfe og kveik fra Voss – norske smaker fra norske råvarer.
     

Medvirkende
  • Nina Svartedal, Fagleder, Norsk genressurssenter, NIBIO
  • Ragnar Våga Pedersen, Kommunikasjonsdirektør, NIBIO
  • Ingve Berntsen, Fjordfebonde
  • Odd Vangen, Professor, NMBU
Kontaktperson
Erling Fløistad, Kommunikasjonsrådgiver, Norsk institutt for bioøkonomi, 97089021
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Ja
Sidevisninger
475