til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2023.


Si det du mener! (Drop in podkast for ungdom)

Ungdom
Arrangør
Jungeltelegraf1 / Eteren AS
Dag
Fredag 18/8 2023 08:30 - 14:00
Arrangementstype
Samtale
Tema
Demokrati , Inkludering
Språk
Norsk
Sted
Torvet
 


Om arrangementet

Vi flytter podkaststudioet til Torvet og inviterer ungdom til å ta plass i stolen som gjest der og da og bli med på «samtalene rundt bordet». Her kan du dele tanker og meninger om det som er viktig for deg, med programlederne i Jungeltelegraf1 og samtidig høre andres perspektiver. 

Vi snakker om alt fra hverdagslige ting til store spørsmål i et ungdomsperspektiv og temaene kan være både personlige og samfunnsaktuelle. Vi har over 70 podkast-episoder ute hvor vi blant annet snakker om ensomhet, stress og press, utenforskap, graffiti, situasjonen i Iran, prevensjon, rus, krig og flyktninger, demokrati og påvirkningskraft. 

Jungeltelegraf1 lages av ungdom, for ungdom og vi tar med våre egne erfaringer inn i studio og er nysgjerrige på dere vi snakker med. Å dele tanker og meninger skal være en positiv opplevelse, der du føler du blir hørt og møtt med respekt. Nå kan du komme og si det du mener!

Vi vil være unges stemme i samfunnet som løfter viktige temaer og utsatt ungdom, som gir trøst, normaliserer ulikhet og gir rom for nye perspektiver, meninger, muligheter og latter(!). Vi setter fokus på samfunnsutfordringer og endringer ungdom ønsker seg for fremtiden. 

Sjekk ut Jungeltelegraf1 på Spotify, Instagram og Tik tok. Vi gleder oss til å snakke med deg! 

Jungeltelegraf1 programledere og innholdsprodusenter:
Ari Bajgora, Nora Ingeborg Geiran Dingstad, Emeli Irgens-Sabetzadeh, Daniel Austad, Ragna Tunold, Kristian Straume Mørland, Dev Raj Mathur, Johanne Kollandsrud og Jonas Haidar.
Mentorer: Mattias Ørn Alman-Kaas og Monika Forvik.

 

Kontaktperson
Monika Forvik, Daglig leder, Jungeltelegraf1 / Eteren AS, 97793971, monika@eteren.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Nei
Sidevisninger
326