til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2022.

Hva skal til for å lykkes med digital handel?

Arrangør
TRY
Dag
Tirsdag 16/8 2022 11:00 - 11:45
Arrangementstype
Foredrag
Tema
Digitalisering
Språk
Norsk
Sted
Madam Reiersen
Stedsbeskrivelse:
Baren
Antall plasser i lokalet
40
 


Om arrangementet

Merkevarer og organisasjoner har lenge følt presset, og pandemien vi har bak oss har satt digitalisering, gode kundereiser og helhetlige handleopplevelser på kartet i alle styrerom og ledergrupper.

Men hva skal egentlig til for å lykkes i den knallharde konkurransen i markedet? I dette arrangementet vil du møte to ledende fagspesialister som daglig jobber med strategier for teknologivalg, brukerreiser som leverer resultater og hvordan moderne organisasjoner jobber data- og effektdrevet.

John og Martin skal blant annet snakke om hvordan du kan ta eierskap over egen kundeopplevelse for å oppnå vekst og lojalitet. Hva vil det si å ta gode valg for teknologi, og hvordan du måler resultater av det gode arbeidet ditt.

Sesjonen avsluttes med en åpen Q&A, og er åpen for alle som er interessert i digitale tjenester, digital handel og hvordan teknologi kan løfte brukeropplevelser.

Foredragsholdere:
John Tøsse Kolvik er CXO i TRY og har strategisk ansvar for den digitale kundeopplevelsen for TRY Dig og deres sluttkunder. John har hatt hovedansvar for design, brukeropplevelse og valg av teknologi for en rekke større norske tjeneste- og netthandelsløsninger som Jernia, Vitusapotek, REMA, Tax-free og Dyreparken.

Martin Jensen er CTO i TRY Dig. Han har bred erfaring som utvikler, og designer, og leder UX- og teknologiprosesser i store og små kundeprosjekter på TRY-huset. Han har erfaring fra Microsoft og Bakken & Bæck. Før han startet i TRY ledet han sitt eget UX- og produkt-byrå der han laget digitale produkter for kunder som blant annet Circle K, Dyreparken, Telenor og Thon.

Medvirkende
  • John Tøsse Kolvik, CXO, TRY
  • Martin Jensen, CTO, TRY
Kontaktperson
Ingeborg Tennes, TRY, +4794168658
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
423