På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Dette var et arrangement i 2022.


Brukersentrert digital sikkerhet

Arrangør
Egde Consulting AS, Agder Fylkeskommune
Dag
Onsdag 17/8 2022 14:00 - 15:30
Arrangementstype
Workshop
Tema
Digitalisering , Oppvekst
Språk
Norsk
Sted
Clarion Hotel Tyholmen
Stedsbeskrivelse:
Møterom K
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

I en verden med økt digital tilstedeværelse blir digital sikkerhet stadig viktigere. Det er mye som gjøres for å ivareta denne sikkerheten. Likevel fremstår sikkerhet som er en stadig større utfordring, og en faktor som begrenser evnen til å utnytte potensialet i digitalisering.

Sikkerhetssystemer og -tiltak utvikles fjernt fra de som skal bruke dem. Disse systemene og tiltakene blir ofte pålagt ovenfra og medfører ofte ekstra arbeid, uten at brukeren forstår hvorfor, har tid til å gjennomføre eller har mulighet til å påvirke utformingen.

Kan brukerinvolvering føre til bedre og mer tilgjengelig digital sikkerhet?

Sammen med Agder fylkeskommune ønsker Egde Consulting å undersøke hvordan brukerinvolvering kan føre til bedre og mer tilgjengelig digital sikkerhet i videregående skole. Gjennom prosjektet "Tryggere digital tilstedeværelse" søker Egde, sammen med Agder Fylkeskommune, dyp innsikt i brukernes tanker og opplevelser knyttet til digital sikkerhet. Prosjektet er støttet av DOGA gjennom Designdrevet Innovasjonsprogram.

Vi inviterer deg som er nysgjerrig på brukerdrevet digital sikkerhet og designdrevet innovasjon, til en workshop der du kan være med å høre, lære, diskutere og delta i det pågående designarbeidet.

 

Kontaktperson
Ann-Elisabeth Ludvigsen, Egde Consulting AS, 91537782
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
495