På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Forskerstafett: Hva vi vet om samarbeidet matbransje/helsemyndigheter om et sunnere kosthold

Arrangør
Fafo
Dag
Tirsdag 16/8 2022 15:30 - 16:00
Arrangementstype
Foredrag
Tema
Helse , Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
M/S Sandnes
Stedsbeskrivelse:
Trossedekket
Antall plasser i lokalet
25
 


Om arrangementet

Hva vi vet om samarbeidet mellom matbransjen og helsemyndighetene om et sunnere kosthold for den norske befolkningen 

Siden 2017 har næringsorganisasjoner, mat- og drikkeprodusenter, dagligvarehandelen og serveringsbransjen samarbeidet med Helse- og omsorgsdepartementet om tiltak for å bedre kostholdet i befolkningen i Norge. Samarbeidet har vært så vellykket at det videreføres for en ny periode. Hvilke tiltak har vært gjort for at nordmenn skal spise sunnere mat? Hvilke områder har vært mest utfordrende? Og hva er grunnen til at et slik samarbeid tross alt fungerer i Norge? 

----

I forskerstafetten holder Fafo-forskere ti-femten minutters innledninger, deretter er det åpent for spørsmål og diskusjon. Hver etappe varer 25 minutter og foregår på trossedekket, akter på MS Sandnes.

Medvirkende
  • Anne Inga Hilsen, forsker, Fafo
  • Anne Hatløy, forsker, Fafo
Kontaktperson
Stein Roar Fredriksen, informasjonssjef, Fafo, 99591959
Nettside:
Twitter:
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
228