På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

En havnasjon som sluttet å spise fisk - slem myte eller flau sannhet?

Arrangør
Havforskningsinstituttet
Dag
Tirsdag 16/8 2022 09:00 - 10:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Klima/miljø , Helse
Språk
Norsk
Sted
Vision of the Fjords
Stedsbeskrivelse:
Nede framme
Antall plasser i lokalet
150
 


Om arrangementet

Norge kaller seg havnasjon, men likevel utgjør fisk og sjømat en brøkdel av vårt matinntak. Hva må til for å få mat fra havet tilbake på tallerkenen, og hvilke uutnyttede ressurser ligger under overflaten? Havforskning, kokkekunst og næringen selv møtes til debatt om fremtidens meny. Kan bærekraft og norske ganer forenes?

Medvirkende
  • Trym Eidem Gundersen, Direktør region Norgen, Sjømatrådet
  • Monica Sanden, Forskningsleder, Havforskningsinstituttet
  • Nicolai Ellitsgaard Pedersen, Head chef, Under Lindesnes
  • Alexandra Krage Angell, Daglig leder, Matarena AS/Smak av kysten
Kontaktperson
Liv Eva Kirkesæther, Kommunikasjonsrådgiver, Havforskningsinstituttet, 97020133
Nettside:
Twitter:
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Ja
Sidevisninger
996