På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Norsk kylling - en snakkis i verden

Arrangør
Reitan Retail
Dag
Torsdag 18/8 2022 11:00 - 12:00
Arrangementstype
Sosialt
Tema
Annet
Språk
Norsk
Sted
Peder Thomassons gate 8
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

De siste 10 årene har det foregått en stille, om enn ikke ukontroversiell, landbruksrevolusjon i Midt-Norge. Vi møter styreleder Ole Robert Reitan og administrerende direktør i Norsk Kylling, Kjell Stokbakken for å snakke om hvordan det å gjøre ting skikkelig lønner seg til slutt.

Midtnorske Norsk Kylling er blitt en snakkis i næringsmiddel-verden – og senest i juni mottok bedriften heder og ære etter de ble den første, industrielle aktør i verden til å gjennomføre ECC-standarden i all produksjon.

Norsk Kylling har som uttalt mål å bygge «verdens beste næringsmiddelverdikjede» men hvordan gjør man det i praksis?

Vi får høre om erfaringene med å bytte ut 18 millioner kyllinger, om å flytte produksjonen fra en kommune til en annen, om å investere 2 milliarder i en utslippsfri produksjon og om hvordan man gir dagslys til 15 millioner kyllinger.

Som ved alle våre lunsjer vil det bli servert et gratis måltid, og gitt anledning til å stille spørsmål fra salen.

Bidragsytere:

  • Ole Robert Reitan, CEO Reitan Retail
  • Kjell Stokbakken, administrerende direktør Norsk Kylling AS

Medvirkende
  • Kjell Stokbakken, administrerende direktør, Norsk Kylling
  • Ole Robert Reitan, CEO, Reitan Retail
  • Trine Skei Grande, partner, Footprint
Kontaktperson
Stian Valla Taraldsvik, Samfunnskontakt, Reitan Retail, 45137052, stian.taraldsvik@reitanretail.no
Twitter:
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Ja
Sidevisninger
195