Vi inviterer til oppstart av prosjekt Matregion Agder.
Smaken av Agder vil vise hva Agder har av lokalmat og drikke.
Prosjektet Matregion Agders effektmål er bevissthet, kunnskap og kompetanse om mat, matkultur og matressurser på Agder, slik at det skaper positivt, inkluderende engasjement, styrker tilhørighet og øker muligheten for lokal verdiskaping.
Vi vil inspirere, servere smaker og motivere ved å engasjere regionens beste mateksperter innen fisk, kjøtt, grønt og drikke.
Arrangementet skal bidra til å nå resultatmålene for å øke produksjon, gi bedre folkehelse og bruke lokalmaten vår i større grad i alle sammenhenger.
Medvirkende
Bernt Buchner-Johannessen, Daglig leder, Hanen
Gunnar Sagstuen, Daglig leder, Røyland gård
Kari B Kleivset, Prosjektleder, Agder fylkeskommune
Anders Sevaldson, Rådgiver, Opplæringskontor for mat og servicefag
Tom Sætre-Pedersen, Rådgiver, Opplæringskontor for kokk og servitørfag
Rolf Erik Nilsen, Eier, Smag og behag restauranter