På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Smaken av Agder

Arrangør
Agder fylkeskommune
Dag
Mandag 15/8 2022 18:00 - 20:00
Arrangementstype
Seminar
Tema
Næringsliv , Innovasjon
Språk
Norsk
Sted
Arendal gamle rådhus
Stedsbeskrivelse:
Festiviteten
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

Vi inviterer til oppstart av prosjekt Matregion Agder.

Smaken av Agder vil vise hva Agder har av lokalmat og drikke.

Prosjektet Matregion Agders effektmål er bevissthet, kunnskap og kompetanse om mat, matkultur og matressurser på Agder, slik at det skaper positivt, inkluderende engasjement, styrker tilhørighet og øker muligheten for lokal verdiskaping.

Vi vil inspirere, servere smaker og motivere ved å engasjere regionens beste mateksperter innen fisk, kjøtt, grønt og drikke.

Arrangementet skal bidra til å nå resultatmålene for å øke produksjon, gi bedre folkehelse og bruke lokalmaten vår i større grad i alle sammenhenger.

Medvirkende
  • Bernt Buchner-Johannessen, Daglig leder, Hanen
  • Gunnar Sagstuen, Daglig leder, Røyland gård
  • Kari B Kleivset, Prosjektleder, Agder fylkeskommune
  • Anders Sevaldson, Rådgiver, Opplæringskontor for mat og servicefag
  • Tom Sætre-Pedersen, Rådgiver, Opplæringskontor for kokk og servitørfag
  • Rolf Erik Nilsen, Eier, Smag og behag restauranter
Kontaktperson
Kari B Kleivset, Prosjektleder, Agder fylkeskommune, 90140470, kari.kleivset@agderfk.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Ja
Sidevisninger
869