På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Mat for fremtiden

Arrangør
Orkla ASA
Dag
Tirsdag 16/8 2022 11:00 - 12:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
Clarion Hotel Tyholmen
Stedsbeskrivelse:
Sal B
Antall plasser i lokalet
110
 


Om arrangementet

Vi ønsker stort utvalg og lave priser – og maten vi spiser skal helst være produsert i Norge.  I tillegg skal matproduksjonen være tuftet på stadig strengere krav til bærekraft.

Har den norske matindustrien tilstrekkelig konkurransekraft for å leve opp til alle disse forventningene?

Konferansier: Eirik Bergesen

Slik skal vi tilrettelegge for en livskraftig matindustri
Lene Camilla Westgaard-Halle (H) og Solveig Vitanza  (Ap)

From Farm to Fork, hva gjør vi i Norge?
Ingunn Midttun Godal, adm. direktør Mattilsynet

Oppfyller matindustriens sitt samfunnsoppdrag?
Inger Lise Blyverket, direktør Forbrukerrådet
Anne Marit Panengstuen, konsernsjef Nortura
Bjørn Takle Friis, kommunikasjonsdirektør Coop
Håkon Mageli, konserndirektør Orkla

 

Lett servering.

Kontaktperson
Nina Tusvik, Prosjektleder Corporate Communications & Corporate Affairs, Orkla ASA, 95055624, nina.tusvik@orkla.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Ja
Sidevisninger
1362