På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Hvilken samfunnsrolle har norsk matindustri?

Arrangør
Orkla ASA
Dag
Tirsdag 16/8 2022 08:00 - 09:30
Arrangementstype
Debatt
Tema
Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
Clarion Hotel Tyholmen
Stedsbeskrivelse:
Lille Torungen
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

Under pandemien ble norsk matproduksjon definert som samfunnskritisk. Vi sørger for at nordmenn har mat på bordet, men samtidig importeres en stadig større andel av det vi spiser. Krigen i Ukraina endrer den geopolitiske situasjonen.

Vi stiller spørsmålet - Skal Norge øke selvforsyningsgraden markant?
 Bør vi ha et tettere europeisk samarbeid? 

 

Konferansier: Eirik Bergesen

  • Orklas rolle
    Konserndirektør Atle Vidar Nagel Johansen, leder av Orklas merkevarevirksomhet
     
  • Geopolitisk analyse
    Direktør Odin Johannessen, Næringslivets Sikkerhetsråd
     
  • Innlegg og diskusjon
    Generalsekretær Sigrid Hjørnegård, Norges Bondelag
    Adm. direktør Petter Haas Brubakk, NHO Mat og Drikke

 

Frokostservering

 

 

Kontaktperson
Nina Tusvik, Prosjektleder Corporate Communications & Corporate Affairs, Orkla ASA, 95055624, nina.tusvik@orkla.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Ja
Sidevisninger
722