til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2021.

Lansering av Global Annual Offshore Wind Market Report

Arrangør
Norwegian Energy Partners, Norsk Industri, GCE NODE
Dag
Mandag 16/8 2021 14:00 - 15:00
Arrangementstype
Seminar
Tema
Næringsliv , Internasjonalt
Språk
Norsk
Sted
MØR biffhus
Stedsbeskrivelse:
Møterom oppe
Antall plasser i lokalet
80
 


Om arrangementet

Velkommen til lansering av Norwegian Energy Partners (NORWEPs) Annual Offshore Wind Market Report. Rapporten, som er utarbeidet av NORWEP i samarbeid med det britiske rådgivningsfirmaet RCG, analyserer havvindprosjekter, -markeder og industristrukturene i et globalt perspektiv.

Vi vil ifm lanseringen diskutere globale muligheter og våre vekstforventninger for den norske havvindindustrien. Møt oss i Arendal eller følg livestream av arrangementet. 

Global Offshore Wind Annual Market Report 2021

Årets rapport analyserer det globale havvindmarkedet med data og prognoser som reflekterer den enorme interessen for havvind vi ser i stadig nye regioner i verden. I Europa lanseres det stadig nye prosjekter i nye markeder som Sverige, Polen, Irland, Italia og Spania, mens de bestående markedene med Storbritannia i spissen vokser videre. Mens Europa fortsatt er det største, og for norsk leverandørindustri det viktigste, markedet, viser rapporten at det er stadig flere markeder i Asia og Amerika som åpner seg for norske offshore-leverandører.

Program 

  • Velkommen - Jon Dugstad, Direktør Vind og Sol, Norwegian Energy Partners
  • Lansering av NORWEP's Global Annual Offshore Wind Market Report med nye måltall for industrien – Jon Dugstad, Direktør Vind og Sol, Norwegian Energy Partners
  • Key figures, opportunities and challenges in a key offshore wind market - UK - NORWEPs rådgiver i Storbritannia, Ronnie Quinn, presenterer nøkkeltall og markedsmuligheter i Storbritannia
  •  
  • Tony Christian Tiller, Statssekretær, Olje- og energidepartementet 
  • Norwegian offshore wind in a European perspective - Giles Dickson, Chief Executive Officer, WindEurope (virtual presentation)
  •  
  • Diskusjon: Hvordan kan vi raskt styrke norsk leverandørindustris posisjon og konkurrere i havvind internasjonalt? 

Følg oss live

Om du ikke er i Arendal da, kan du følge lanseringen og presentasjonene på Zoom. Lenke til Zoom webinaret legges ut her fredag 13. august.

Medvirkende
  • Jon Dugstad, Direktør Vind og Sol, Norwegian Energy Partners
Kontaktperson
Mimi C. Lie, Prosjektleder, Norwegian Energy Partners, 91685050
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
1539