til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2021.

Politisk sparring med Trine Skei Grande & valgekspert Terje Sørensen

Arrangør
Gambit Hill+Knowlton Strategies
Dag
Mandag 16/8 2021 19:30 - 20:30
Arrangementstype
Samtale
Tema
Partipolitikk
Språk
Norsk
Sted
Madam Reiersen
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

Hvordan oppsummerer Trine Skei Grande et liv i norsk politikk? Og hvem mener valganalytiker og tallknuser Terje Sørensen kommer til å vinne stortingsvalget 13. september?

Trine Skei Grande er ved veis ende. Etter over 30 år i norsk politikk har Grande gått av som statsråd, overlatt Venstre-roret til Guri Melby og takket nei til gjenvalg til Stortinget.

Under Grandes ledelse gjorde Venstre sitt beste valg siden 1972 og kom over sperregrensen to stortingsvalg på rad, også det for første gang siden partisplittelsen på Røros i 1972. Grande tok Venstre inn i regjering med Frp og ble sittende i regjering da Frp gikk ut. Som statsråd og Venstre-leder var Trine Skei Grande en sterk leder med stor politisk gjennomslagskraft, men hun har også stått i stormer rundt personkonflikter, dårlige meningsmålinger og skandaløse medieoppslag. Nå er hun på vei ut av Stortinget, og med det settes det punktum for et ikke akkurat begivenhetsløst politisk liv.

Trine møter tidligere stortingspolitiker Peter Gitmark og TV-profil Stein Kåre Kristiansen til en samtale om et liv i norsk politikk. Hit kommer også TV2s valgekspert Terje Sørensen. I 2016 var Sørensen den første i verden til å utrope Trump som vinner av valget i USA. Den erfarne valganalytikeren og tallknuseren kommer til oss for å fortelle om hva som er status for stortingsvalget 13. september. 

Medvirkende
  • Trine Skei Grande, tidligere partileder i Venstre
  • Terje Sørensen, TV2
  • Peter Gitmark, Gambit Hill+Knowlton
  • Stein Kåre Kristiansen, Gambit Hill+Knowlton
Kontaktperson
Zahra Sabha, Gambit Hill+Knowlton Strategies, 92510857
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Nei
Sidevisninger
1041