På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2021.

Helsetjenesten 2030 – frokostmøte om veien til fremtidens helsetjenester

Arrangør
Sanofi aventis norge
Dag
Tirsdag 17/8 2021 08:30 - 09:30
Arrangementstype
Debatt
Tema
Helse
Språk
Norsk
Sted
Rederikontoret
Stedsbeskrivelse:
1
Antall plasser i lokalet
20
 


Om arrangementet

Helsepolitikk og pasientsikkerhet er blant de viktigste politiske temaene i 2021. Det siste drøye året med pandemi har også vist tydelig hvor viktig god forebygging og behandling er for befolkningens helse. Vi har også tydelig fått se hvor viktig sikker og stabil tilgang er både for nye og gamle legemidler. Når tilgangen til viktige behandlinger reduseres eller uteblir vil det kunne ha alvorlige konsekvenser både for behandlingen av den enkelte pasient og for folkehelsen. Leveringssikkerhet er dermed også en forutsetning for god pasientsikkerhet.  

I dette møtet, som arrangeres av legemiddelselskapet Sanofi, har vi invitert morgendagens toppolitikere til å være med på å diskutere hvordan vi kan sikre best mulig rammer for god fremtidig beredskap og gode helsetjenester.

Vi vil, som oppspill til den politiske diskusjonen, også få noen korte innlendinger fra en helsetjenesteforsker og representanter fra industrien. De vil ta for seg viktige temaer som forebygging, ny behandling, kvalitet og pasientsikkerhet.

I debatten vil vi komme inn på hvilke politiske grep som må gjøres for å møte dagens utfordringer. Hva er visjonen for fremtidens helsetjenester? Hvordan skal man framover prioritere politisk for å sikre en bærekraftig utvikling av det norske helsesystemet?

Kom og følg med på interessante innledninger og en spennende debatt!

Kontaktperson
Thomas Hansen, Sanofi aventis norge, 924 02 695
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Ja
Sidevisninger
1584