På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Hva betyr megatrendene for norsk matindustri? Del 2

Arrangør
Nofima
Dag
Mandag 16/8 2021 17:00 - 18:30
Arrangementstype
Debatt
Tema
Forskning , Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
Nordens telt
 


Om arrangementet

Forbrukerne er i bevegelse. De etterspør annen mat enn det som har vært populært. Vi snakker om megatrender. Hva betyr disse megatrendene for norsk matindustri? På seminaret har vi med oss politikere og representanter for matindustrien til å svare på disse spørsmålene. 

Nofimas adm. direktør Øyvind Fylling-Jensen innleder med det store bildet – hvilke megatrender snakker vi om. Hva kan slå an i Norge? 

Seniorforsker Paula Tomasco i Nofima forteller om hvilke endringer vi ser blant forbrukere, og deres holdninger til planteprodusert mat.

Adm. direktør Renate Larsen i Sjømatråder legger frem fersk trendanalyse for sjømatnæringen.

Deretter blir det debatt med forfatteren og vegetarentusiast Hanne Lene Dahlgren og de tre ungdomspolitikerne Sindre Lysø (AUF), Ibrahim Ali (Senterungdommen) og Martin Jonsterhaug (FrPU). Debatten ledes av Morgan Lillegård

Medvirkende
  • Øyvind, Adm. direktør, Nofima
  • Morgan Lillegård, Kommunikasjonsdirektør, Nofima
  • Paula Tomasco, Seniorforsker, Nofima
  • Renate Larsen, Adm. direktør, Sjømatrådet
  • Ibrahim Ali, Senterungdommen
  • Hanne Lene Dahlgren, Daglig leder, Entusiast forlag
  • Sindre Lysø, AUF
  • Martin Jonsterhaug, FrPU
Kontaktperson
Wenche Aale Hægermark, Nofima, 93203400
Nettside:
Twitter:
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
578