På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Hva betyr megatrendene for norsk matindustri?

Arrangør
Nofima
Dag
Mandag 16/8 2021 14:30 - 16:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Klima/miljø , Forskning
Språk
Norsk
Sted
Clarion Hotel Tyholmen
Stedsbeskrivelse:
Sal B
Antall plasser i lokalet
100
 


Om arrangementet

Forbrukerne er i bevegelse. De etterspør annen mat enn før. Vi snakker om megatrender, og hva de betyr for norsk matindustri. Stikkord er netthandel, digitalisering, plantebasert, convenience (bekvemmelighet),helse & sunnhet, urbant landbruk, persontilpasset mat og mer.

Arrangementet innledes med et overordnet blikk fra vår administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen. Hvilke megatrender snakker vi om?

Seniorforsker Paula Tomasco i Nofima tar for seg forbrukere, og hvordan de stiller seg til plantebasert mat.

Adm. direktør Renate Larsen legger frem en fersk trendanalyse for sjømatnæringen.

Deretter blir det debatt mellom statsekretær Trine Danielsen (H), Ruth Grung (AP), Geir Pollestad (SP), Petter Haas Brubakk (NHO Mat og Drikke og Anne Berit Aker Hansen (NNN - Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund). Debatten ledes av Nofimas kommunikasjonsdirektør Morgan Lillegård.

Medvirkende
  • Øyvind Fylling-Jensen, Adm. direktør, Nofima
  • Paula Tomasco, Seniorforsker, Nofima
  • Renate Larsen, Adm. direktør, Sjømatrådet
  • Trine Danielsen, Statssekretær, Høyre
  • Ruth Grung, Arbeiderpartiet
  • Geir Pollestad, Senterpartiet
Kontaktperson
Wenche Aale Hægermark, Nofima, 93203400
Nettside:
Twitter:
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
1084