til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2021.

NRKs direktesendte partilederdebatt

Hovedprogram
Arrangør
Arendalsuka, NRK
Dag
Mandag 16/8 2021 21:20 - 23:10
Arrangementstype
Debatt
Tema
Partipolitikk
Språk
Norsk
Sted
Politiker i glassheisen - jubileumsscene
Stedsbeskrivelse:
Fløyheia
Antall plasser i lokalet
250
 


Om arrangementet

I 2021 starter valgkampen med NRKs direktesendte partilederdebatt fra Fløyheia i Arendal. I tillegg til politiske debatter på toppnivå, vil både publikum og partiledere kunne glede seg over panoramautsikt over Arendal og Galtesund.
 
Sensommernatten og partilederdebatten skal gi oss følelsen av politisk festival med konstruktiv og god meningsbrytning om de beste løsningene for Norge, nasjonalt og lokalt. Vi håper på mange glade publikummere som vil være med å feire demokratiet og valgkampstart.

Debattleder: Fredrik Solvang

Praktisk informasjon:

Debatten foregår på jubileumsscenen Politiker i glassheisen. Dette er en scene på toppen av Fløyheia, en åskam 60 moh., bak Torvet i Arendal (ved statsforvalternes hus).

Plassanvisning

I Arendalsuka har vi ikke billetter, men til akkurat denne debatten har vi det vi kaller plassanvisning. Det er kun de med plassanvisning som får plass som publikum. Plassanvisningene blir lagt ut i Arendalsukas infosenter på Sam Eydes plass 2 kl. 14.00 mandag 16. august. Det er et begrenset antall plasser, og her gjelder først til mølla-prinsippet. 

Smittevern

Til denne debatten kreves grønt koronasertifikat.   

Alle har selv ansvar for å holde avstand og følge gjeldende smittevern. Se Arendalsukas nettsider for informasjon om smittevern, koronasertifikat og hurtigtesting. 

Adkomst

Vi anbefaler å spasere opp fra sentrum. Det er 650 meter fra Torvet. Stigningen er bratt, så beregn god tid. 

Det er ikke parkeringsplasser tilgjengelig, men det er mulighet til av- og påstigning ved Agder Fylkeskommunes administrasjonsbygg, adresse Ragnvald Blakstads vei 1.

Glassheisen er reservert NRKs sending, og kan derfor ikke benyttes som transport denne kvelden, med unntak for personer med nedsatt funksjonsevne. 

De som har spesielle behov/nedsatt funksjonsevne kan benytte Glassheisen, og bes møte opp ved heisens bunn senest kl. 20.00. Det forutsettes at man har fått tak i plassanvisning. Vi oppfordrer deg til å være tidlig ute slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Det er satt av plasser til rullestoler og HC-toalett.

Inngang

Inngang til området er ved Statsforvalterens hus. Dørene åpner kl. 19:30 og stenger presis kl. 21:00. Møt opp tidlig og vær forberedt på kø. Debatten starter kl. 21:20 og varer til kl. 23.00.
Selv om det er sommer kan det være smart i ta med varme klær og et pledd. Det er ikke tillatt å ta med flasker eller paraplyer.

Ved dårlig vær

Hvis været blir dårlig, blir debatten flyttet inn i Arendal kultur- og rådhus. Det vil vi annonsere her og på sosiale medier. 

Dette arrangementet kan sees direkte på NRK.no eller linjært tv.

 

Medvirkende
  • Erna Solberg, Partileder Høyre, statsminister
  • Jonas Gahr-Støre, Partileder Arbeiderpartiet
  • Guri Melby, Partileder Venstre
  • Trygve Slagsvold-Vedum, Partileder Senterpartiet
  • Bjørnar Moxnes, Partileder Rødt
  • Audun Lysbakken, Partileder Sosialistisk Ventreparti
  • Sylvi Listhaug, Partileder Fremskrittspartiet
  • Kjell Ingolf Ropstad, Partileder Kristelig Folkeparti
  • Une Bastholm, Partileder Miljøpartiet De Grønne
Kontaktperson
Arendalsuka, Arendalsuka, post@arendalsuka.no, post@arendalsuka.no
Universell utforming
Hørselshjelpemidler
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
14301