til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

Hva blir de nye bærekraftsdebattene?

Arrangør
Zynk
Dag
Onsdag 14/8 2019 16:30 - 18:00
Arrangementstype
Seminar
Tema
Klima/miljø , Digitalisering
Språk
Norsk
Sted
Torvgata 7
Stedsbeskrivelse:
"Bærekraftshuset"
Antall plasser i lokalet
null
 


Om arrangementet

Skolestreik for klimaet, flyskam og vindkraftmotstand. Er samfunnsdebatten om klima og bærekraft ved et vendepunkt? Hvilke bærekraftstemaer vil vokse mest de nærmeste årene og hva er de underliggende holdningene og verdiene i befolkningen? 

Zynk presenterer en analyse av data fra mer enn 40 millioner norske websider og 25 millioner sosiale medieposter om hva som er de viktigste trendene og holdningene knyttet til nordmenns økende engasjement for klima og bærekraft. Hva betyr det for norsk politikk, samfunns- og næringsliv? Hva bør din virksomhet gjøre for å møte trendene og holdningene i befolkningen?

Dette arrangementet er en del av initiativet «Bærekraftshuset i Torvgata 7», som gjennom Arendalsuka 2019 vil bestå av opptil 28 arrangementer som på en eller annen måte er tilknyttet FNs 17 bærekraftsmål. Bærekraftsmålene er nemlig mer omfattende enn det vi kanskje ser for oss. Bærekraft handler om å utrydde sult, om å ha god utdanning, om byutvikling, om innovasjon, en sunn økonomi og mye, mye mer!

Medvirkende
  • Claus Sonberg, Styreleder og partner, Zynk AS
  • Olav Magnus Linge, Rådgiver, Zynk AS
  • Ena Pinjo, Rådgiver, Zynk AS
Kontaktperson
Claus Sonberg, Partner, Zynk, +47 924 62 393
Nettside:
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
1393