Hvordan sikrer vi økt og bærekraftig matproduksjon i Norge?
Arrangør
NHO Mat og Drikke, Yara
Dag
Onsdag 14/8 2019 08:30 - 10:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Næringsliv
, Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
MØR biffhus
Stedsbeskrivelse:
Restauranten, 1. etasje
Antall plasser i lokalet
70
Om arrangementet
Yara og NHO Mat og Drikke inviterer til debatt om hva som skal til for å øke bærekraftig produksjon av mat i Norge. Hvordan kan vi enda bedre utnytte fortrinnene vi har i Norge ved desentralisert bosetting, gode gras- og beitearealer, lang vekstsesong for frukt og bær og god dyrevelferd? Hvordan kan teknologi og god agronomi hjelpe oss for å nå målene om bærekraftig produksjon – og hva vil være de viktigste politiske grepene for å legge til rette for dette?
Medvirkende
Anders Trømborg, Markedssjef Norge, Yara
Petter Haas Brubakk, Administrerende direktør, NHO Mat og Drikke