til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

Kunsten å investere bærekraftig

Arrangør
Storebrand ASA
Dag
Tirsdag 13/8 2019 16:00 - 17:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Næringsliv , Økonomi
Språk
Norsk
Sted
RS Storebrand
Antall plasser i lokalet
null
 


Om arrangementet

Investorers interesse for bærekraftige investeringer øker. Men det er et stykke igjen før ESG-rangeringer er godt nok standardisert, slik at de er entydige og kan hjelpe investorene i å gjøre mest mulig bærekraftige investeringer.

Hva kjennetegner de som kan kunsten med gode bærekraftsvurderinger? Hva skal til for å få finansbransjen til å samles om et felles rammeverk? OECD, organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling, har laget et viktig, men lite kjent verktøy som hjelper næringslivet og finansaktører å gjøre gode aktsomhetsvurderinger. Er det dette verktøyet som skal hjelpe investorene på vei – eller må det helt andre løsninger til?

Om
Etisk handel Norge
hjelper medlemsbedrifter og organisasjoner til å få en bærekraftig forretningspraksis. De bruker OECDs kortveileder for aktsomhetsvurderinger for ansvarlig næringsliv som basis for arbeidet sitt.

Storebrand forvalter over 700 milliarder kroner og er Norges største private kapitalforvalter, og skal levere bærekraftige løsninger tilpasset kundens livssituasjon slik at den enkelte får en bedre pensjon, og en bedre verden å gå av med pensjon i.

Medvirkende
  • Tulia Machado-Helland, Senioranalytiker, Storebrand
  • Heidi Furustøl, Daglig leder, Etisk handel Norge
  • Tom Staavi, Informasjonsdirektør, Finans Norge
Kontaktperson
Margrethe Assev, Kommunikasjonsrådgiver bærekraft, Storebrand ASA, 95155056, margrethe.assev@storebrand.no
Twitter:
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
1333