På program.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

Kan produktene dine produseres uten vann?

Arrangør
Etisk handel Norge, Kirkens Nødhjelp, Storebrand
Dag
Tirsdag 13/8 2019 18:00 - 19:30
Arrangementstype
Seminar
Tema
Næringsliv , Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
Torvgata 7
Antall plasser i lokalet
null
 


Om arrangementet

Etisk handel Norge (tidligere IEH), Kirkens Nødhjelp og Storebrand inviterer!

I dag er vann mer enn noensinne en global utfordring, og en helt avgjørende ressurs for bærekraftig utvikling.  Overforbruk og forurensning av vann i produksjonsland er ett av mange risikoområder som berører norske virksomheters påvirkning på mennesker og miljø og deres egen lønnsomhet. Bruk og fordeling av vann gir også norsk næringsliv et tydelig ansvar for vannhåndtering i produksjonen av egne varer gjennom globale leverandørkjeder.

 

Etisk handel Norge (tidligere IEH), Kirkens Nødhjelp og Storebrand ønsker å bidra til kunnskap om hvordan næringslivet kan håndtere risiko og bidra positivt til «Bærekraftsmål 6 - Sikre bærekraftig vannforvaltning og tilgang til vann og gode sanitærforhold for alle».

  • Etisk handel Norge viser hvordan en overordnet risikokartlegging på land med land- og vannstudier er første steg for å kunne avdekke risiko knyttet til blant annet vannforvaltning.
  • Kirkens Nødhjelp presenterer sine prosjekter knyttet til vannforvaltning, der interessentdialog er sentralt for å håndtere reell risiko.
  • Storebrand beskriver hvordan de vurderer vanntilgang og vannforvaltning til finansiell risiko.

 

Dette arrangementet er en del av initiativet «Bærekraftshuset i Torvgata 7», som gjennom Arendalsuka 2019 vil bestå av opptil 30 arrangementer som på en eller annen måte er tilknyttet FNs 17 bærekraftsmål. Bærekraftsmålene er nemlig mer omfattende enn det vi kanskje ser for oss. Bærekraft handler om å utrydde sult, om god utdanning, om likestilling, om rettferdighet, om innovasjon, om en sunn og bærekraftig økonomi og mye, mye mer!

Medvirkende
  • Henrik Mollatt, Seniorr[dgiver, Etisk handel Norge
Kontaktperson
Henrik Mollatt, Seniorr[dgiver, Etisk handel Norge, 90983301, Henrik@etiskhandel.no
Universell utforming
Nei
Servering
Ja
Sidevisninger
1432