til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

Spiselige klimautslipp

Arrangør
TORO, Orkla Foods Norge
Dag
Tirsdag 13/8 2019 13:00 - 15:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
Clarion Hotel Tyholmen
Stedsbeskrivelse:
Lille Torungen
Antall plasser i lokalet
50
 


Om arrangementet

Hvor viktig er egentlig det vi spiser for klimautslippene? Trenger vi en klimadiett, og er det en klimamerking av mat som må til hvis vi skal vi nå FNs 1,5 gradersmål? TORO tar debatten om hva som må til for å få folk til å spise mer klimasmart. På scenen møter du bl.a. Ole Petter Nyhaug i Opinion, Bård Vegar Solhjell i WWF og Ola Hedstein i Norsk Landbrukssamvirke. Og selvfølgelig serverer vi klimasmart mat.

Program:

13.00: Mingling og matservering

13.10: Velkommen v/ Beate Nossum, byråleder i Fo°print & Paul Jordahl, CEO, i Orkla Foods Norge

13.15: «Grønt forbruk krever grønne forbrukere: Men hva skal til?»? v/ Ole Petter Nyhaug, partner og kreativ leder i Opinion

13.35: Debatt: Hvor viktig er egentlig det vi spiser for klimautslippene? v/ Bård Vegar Solhjell, leder i WWF, Anja Bakken Riise, leder i FIVH, Ola Hedstein, adm.dir. i Norsk Landbrukssamvirke, Gunstein Instefjord, Fagdirektør Handel, Forbrukerrådet og Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig, Orkla Foods Norge          

14.00: Politikerduell: Er det pisk eller gulrot som må til for å få folk til å spise mer klimasmart mat?

14.45: Slutt

 

Medvirkende
  • Footprint
Kontaktperson
Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig, Orkla Foods Norge, 48281958, johanne.kjuus@orkla.no
Nettside:
Twitter:
Universell utforming
Nei
Servering
Ja
Sidevisninger
1900