til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

Konsert med Anbjørg Lien og Bjørn Ole Rasch

Hovedprogram | Kulturprogram
Arrangør
Arendalsuka, Arrangørforum, Kulturalliansen, Kunstnernettverket, Museumsforbundet og Musikkutstyrsordningen
Dag
Torsdag 15/8 2019 21:15 - 22:15
Arrangementstype
Kultur/aktivitet
Tema
Kultur
Språk
Norsk
Sted
Bakgården
Antall plasser i lokalet
200
 


Om arrangementet

Våre fremragende folkemusikkambassadører!

Annbjørg Lien er en av Norges mest fremragende felespiller. Hun har en solid basis i tradisjonell musikk, men blir sterkt inspirert av å krysse musikalske grenser. Hennes samarbeid med musikere fra hele verden har gjort henne en topp utøver av verdens musikk så vel som norsk folkemusikk. Hun har mot til å bringe folkemusikken inn i nye musikalske landskap.
Hun har aktivt turnert med norsk musikk og kultur i utlandet i nærmere 30 år, - reiser til de fleste deler av verden. Hennes samarbeid med folkemusikere fra ulike land har lært henne at folkemusikk er virkelig et internasjonalt språk.

 

Bjørn Ole Rasch er en profilert tangentutøver i Norge. Hans musikalske virke omfatter i hovedsak som produsent, arrangør, komponist og artist i en rekke sammenhenger. Ved siden av hans virke som musikalsk leder og produsent for Annbjørg Lien er han medlem av gruppene Bukkene Bruse og Secret Garden. I 2002 ble utnevnt som landets første professor i rytmisk musikk, har som tangentmann, komponist og arrangør vært bort i de aller fleste som betyr noe på den norske musikkscenen. Felles deler de evnen og lysten til å skape musikk på tvers av de ulike sjangergrensene.

Kontaktperson
Arendalsuka, ,, ,
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
1633